O podjetju

Začetki Vulkanizerstva Križnik segajo v leto 1994. Že od samega začetka se trudimo, da vam pomagamo po najboljših močeh. Vulkanizertsvo redno posodabljamo s številnimi sodobnimi napravami, ki so nujno potrebni za dobro delovanje poslovalnice in zadovoljstvo strank.
Za vas smo odprti vsak dan v tednu od 8:00 ure zjutraj, do 18:00 ure zvečer, v soboto pa od 8:00 do 13:00 ure, na lokaciji Cesta na Lavo 2, 3310 Žalec.

Za vas smo na voljo tudi na:
  • Tel.: 03/710 14 20
  • Mob.: 041/634 064 ali 041/789 514
  • Email: info@vkb.si

Nekoč in danes…

Vse se je začelo avgusta leta 1994, v majhni delavnici, ko je podjetje prvič odprlo svoja vrata. Nahajamo se v bližini centra Žalca, tik ob železnici – Cesta na Lavo 2.
Naša prioritena dejavnost je področje prodaje pneumatik. Ponujamo širok sortiment različnih priznanih blagovnih znamk pneumatik in platišč. V našo ponudbo pa sodijo tudi vse vulkanizerske storitve, kot so; menjava, popravilo in hramba pneumatik ter aluminjastih in kovinskih platišč. Te storitve v naših prostorih opravi, za to strokovno usposobljeno osebje. Poleg programa za osebna vozila pa v celoti opravljamo še program tovornih vozil (tovornjaki, traktorji, kombiji,…). V sklopu tega programa je na voljo tudi mobilna delavnica za vse urgentne primere ter delo na terenu. Trudimo se izpolnjevati kvalitativne pogoje izvajanja dejavnosti, za kar smo tudi pridobili Michelinov certifikat kakovosti. Z rednim posodbljanjem tehnologije in izobraževanjem to tudi udejanjamo. Našim kupcem nudimo ustrezno strokovno svetovanje, ki je plod dolgoletnih izkušenj.
Vizija in cilji podjetja so seveda nenehno vlaganje kapitala v razvoj dejavnosti in izobraževanja zaposlenih. S tem pa posledično povečanje produktivnosti, donosnosti in retabilnosti podejtja. Hkrati želimo s tem tudi povečati svojo konkurenčnost na trgu. Naše zadovoljstvo in uspeh so zadovoljne stranke, ki se z nam vedno znova in znova vračajo
Podjetje zaposluje 8 zapolsenih. Menimo, da so dobri kolektivni odnosi temelj kvalitetnega dela, zato se kot kolektiv trudimo upoštevati vsakršne ideje in predloge. Odnosi izhajajo iz stokovnosti, izkušenj in znanja. Vse do danes pa smo se razvili v uspešno in finančno rentabilno podjetje, kar dokazuje tudi certifikat bonitetne odličnosti AAA ter letna prodaja od 10.000 pa tja do 15.000 različnih vrst in znamk pneumatik.