Pogoji spletne trgovine

POGOJI NAKUPA

Kupec s svojim naročilom potrjuje, da sprejema naše prodajne pogoje. Kupec lahko skladno s 43. členom Zakona o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2) odstopi od pogodbe v 15 dneh po prejemu blaga. V primeru, da ne moremo zagotoviti dobave blaga, si pridržujemo pravico odstopa od naročila. Kupca o tem obvestimo na elektronski naslov ali po telefonu.

 

NAROČILA

V naši spletni trgovini vkb.si kupujete udobno in brez nepotrebnega tveganja. Vsi izdelki so predstavljeni z osnovnimi podatki in slikami. Če želite dodatne informacije ali potrebujete nasvet, nas lahko kontaktirate na elektronsko pošto: info@vkb.si ali po telefonu 041 634 064.

 

LASTNI PREVZEM

Blago lahko prevzamete v našem skladišču, na sedežu podjetja VULKANIZERSTVO KRIŽNIK, Cesta na Lavo 1, 3310 Žalec. Prednost lastnega prevzema, je možnost takojšnje montaže na vozilo.

 

REKLAMACIJA IN VRAČILO IZDELKOV

Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo. Artikli imajo garancijo proizvajalca, uvoznika oziroma prodajalca. Ob uveljavljanju garancije priložite originalni račun in garancijski list.

 

Kupec ima skladno s 43. členom Zakona o varstvu potrošnikov ZVPot-UPB2 pravico do odstopa od pogodbe oziroma naročila. Kupec mora v petnajstih dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago, nepoškodovano, v nespremenjeni količini in v originalni embalaži. Stroške vračila blaga krije stranka. Kupcu bomo v roku 15 dni od prejema vrnjenega blaga povrnili vrednost vrnjenega blaga z nakazilom na tekoči račun.

 

PNEVMATIKE

Pnevmatike lahko vrnete le v primeru, da so v originalnem stanju. Na nekaterih slikah je prikazana pnevmatika s platiščem, ki je samo simbolično. Pnevmatike, ki so bile že montirane na platišča ali vožene, NE MORETE VRNITI.

 

CENE IN PLAČILO

Vse cene so v EUR.

Pri dostavi je možno plačilo po predračunu ali pa plačilo z gotovino, ki ga poravnate dostavljalcu. Pri lastnem prevzemu, je možno plačilo po predračunu ali plačilo z gotovino in večino plačilnih in kreditnih kartic. Več o načinih plačila si preberite tu.

Pridržujemo si pravico do dnevnih sprememb cen. Veljajo cene, ki jih kupec potrdi pri nakupu v spletni trgovini.

 

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Živimo v času podatkovnih zbirk. Povprečen posameznik ima samo na svojem mobilnem telefonu več fotografij (podatkov), kot sta jih dve generaciji nazaj ustvarile v celotnem življenju. Prav zato v podjetju z vašimi podatki ravnamo nadvse skrbno in odgovorno. Obdelujemo jih v skladu s trenutno veljavno zakonodajo in na ta način skrbimo za brezskrbno uporabniško izkušnjo in visok standard storitev.

Evropska unija je pred dvema letoma sprejela Splošno uredbo o varstvu podatkov (bolj znano po kratici GDPR). Nova ureditev na področju uporabe in obdelave osebnih podatkov prinaša številne prednosti za uporabnike, na primer:

  • še bolj vam prilagojeno obveščanje,
  • možnost prenosa podatkov na drugo organizacijo,
  • okrepljen nadzor nad vašimi osebnimi podatki,
  • enostavnejše podajanje zahteve za popravek ali izbris osebnih podatkov,
  • podajanje jasnega in izrecnega soglasja, za katere namene lahko uporabljamo vaše podatke

Podatke o kupcih, ki jih pridobimo na spletnem portalu vkb.si, bomo uporabljali izključno za izvedbo nakupov in izboljšanje delovanja spletnega portala. Podatki so varovani v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov. Podatki uporabnikov spletnega portala v nobenem primeru ne bodo predani tretji osebi.

 

VARNOST NAKUPOVANJA

Nakupovanje v spletni trgovini vkb.si popolnoma varno. Blago plačate ob prevzemu, ali po predračunu na pošti, banki ali preko spletne banke.

 

Z uporabo spletne trgovine vkb.si, ste izrazili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in da se z njimi strinjate. V primeru, da se njimi ne strinjate, vas prosimo, da spletne trgovine ne uporabljate.

 

Hvala.